Hei, olen Saija.
Olen hieman päälle kolmekymppinen neljän lapsen äiti Vantaalta.
Perheeseen kuuluu puolison ja lasten lisäksi myös pienen kotieläinpihan verran lemmikkejä.
Valokuvauksen lisäksi sydämessäni on oma paikkansa kaikille eläimille, luonnolle, retkeilylle, liikunnalle ja erityisesti tavallisen arjen kauneudelle. 
Minun rakkauteni kameraan on alkanut alakoulussa.
Minulla on edelleen laatikoittain rakkaista kohteista otettuja kuvia - eläimistä, sisaruksistani ja taas kerran eläimistä. Ratsastusleireille lainasin mummin pokkaria ja ikuistin ihan kaiken, filmin kulumisesta huolimatta. 
Ensimmäisen digikameran sain 12-vuotiaana.  Samaan aikaan kävin hetken valokuvauskerhossa opettelemassa kuvien kehittämistäkin. Nykyaika tuli ja kuvat digitaalisessa muodossa veivät mennessään. Tällä hetkellä tosin koen suurta innostusta nimenomaan kehitettyjä kuvia kohtaan ja tulevaisuudessa on tarkoitus ehkä siirtyä nimenomaan paperikuvien myymiseen pelkkien digitiedostojen sijaan.
Olen aina kuvannut paljon ja koko ajan ja pyrin jatkuvasti kehittymään kuvaajana.
Ottamaan parempia kuvia, löytämään uusia kuvakulmia, editoimaan kuviin kauniimpia värejä ja sävyjä, kuvaamaan ja näkemään laatikon ulkopuolelta. 
Rakastan kuvata ihan kaikkia kohteita, mutta erityisesti ihmisiä ja eläimiä. Tunteita ja tilanteita, joita ei voi enää elää ikinä uudelleen mutta jotka voi muistaa kuvien avulla ihan aina. Meillä on vain tämä hetki, eikä se tällaisenaan toistu enää koskaan.
Suosikkikuvauskohteeni ovat autenttisia tilanteita ja tunnelmia.
Ihana kuvata juuri sinut.

Meillä on vain tämä hetki, eikä se tällaisenaan toistu enää koskaan.
Back to Top