Lemmikkikuvaus 100,00
Dokumentaarinen lemmikkikuvaus 250,00

Lapsikuvaus 150,00
Odotuskuvaus 150,00
Pariskuntakuvaus 200,00
Boudoirkuvaus 200,00

Dokumentaarinen vastasyntyneen kuvaus  350,00
Perhekuvaus 350,00
Hääkuvaus alkaen 1000,00


Kuvausta varatessa laskutetaan 25% kuvauksen hinnasta joka vähennetään loppulaskusta. Lemmikkikuvaus 100,00
Lemmikkikuvaus on kuvaushetki ikuistamaan rakkaan perheenjäsenen teillä parhaiten sopivassa miljöössä. Kuvaushetki sisältää laajan koevedosgallerian ja viisi valmiiksi editoitua kuvaa. Lisäkuvia on mahdollista ostaa. Tämä kuvaus sopii parhaiten 1-2 lemmikin sekä niin halutessaan omistajan kuvaukseen. Suurempaa katrasta varten varaathan dokumentaarisen lemmikkikuvauksen.
Dokumentaarinen lemmikkikuvaus 250,00
Laajempi lemmikkikuvaus sisältäen "kaikki kuva". Tämä sopii useamman lemmikin omistajalle tai monipuolisemmaksi kuvauspaketiksi yhdellekin. 
Lapsikuvaus 150,00
Lapsikuvaus toteutetaan miljöössä joka päätetään sähköisesti tai puhelimitse sovitun kuvauspalaverin päätteeksi. Kuvaukseen sisältyy laaja koevedosgalleria ja viisi valmiiksi editoitua kuvaa. Lisäkuvia on mahdollista ostaa. Lapsikuvaus sopii yhden lapsen kuvaamiseen. Koko perhettä ja useampaa lasta varten varaathan perhekuvauksen.

Odotuskuvaus 150,00
Odotuskuvaus miljöössä tai kotonasi sisältää suunnittelupalaverin sähköisesti tai puhelimitse ja laajan koevedosgallerian sekä viisi valmiiksi editoitua kuvaa. Lisäkuvia on mahdollista ostaa.

Pariskuntakuvaus 150,00
Tämä kuvaus on oodi rakkaudelle ja sen monimuotoisuudelle. Ikuistetaan teidät toivomassanne miljöössä jonka jälkeen saatte laajasta koevedosgalleriasta valikoitavaksi viisi kuvaa.

Boudoirkuvaus 200,00
Boudoirkuvauksella juhlitaan naiseutta joki miljöössä tai esimerkiksi hotellihuoneessa hääpäivän aamuna tai edellisenä iltana. Boudoirkuvaus sopii huomenlahjaksi tai muuten vain lahjaksi itselle tai kumppanille. Kuvaus sisältää suunnittelupalaverin ja viisi valmiiksi editoitua kuvaa.

Dokumentaarinen vastasyntyneen kuvaus  350,00
Vastasyntyneet kuvaan aina kotona dokumentaariseen tyyliin. Kuvagalleria on laaja ja siinä näkyy teidän tarinanne. Oli vauva sitten ensimmäinen tai kahdeksas. Kuvaus suoritetaan kiireettömästi vauvan ja perheen ehdoilla ja mukaan mahtuu perinteisemmätkin potretit. 

Perhekuvaus 350,00
Perhekuvaus isommalle tai pienemmälle perheelle. Kuvataan koko porukka yhdessä ja erikseen miljöössä, kaikkien persoonaa kunnioittaen ja omia piirteitä esille tuoden. Kuvaus sisältää suunnittelupalaverin sekä laajan kuvagallerian, ei erillistä kuvien valintaa.
Hääkuvaus alkaen 1000,00
Hääkuvaus sisältää aina suunnittelupalaverin, potretit sekä laajan kuvagallerian. Hintaan vaikuttaa kuvauksen kesto.
Muut kuvaukset - kysy tarjous!

Back to Top